Lunch
Onsdag 17 augusti |
||
---|---|---|
1. KYCKLING BUTTER MASALA................................................... marinerade grillad kycklingfile tillagad tomat, cashewnötsås, kokos, grädde servera med ris och sallad. |
115 kr
|
|
2. HARIYALI KYCKLING SIZLAR............................................. marinerade kycklingfile med färsk mynta, koriander och cashewnötsås på siddan ( mild ) |
115 kr
|
|
3.BEEF MADRAS............................................................................. nötkött tillagat med ingefära, vitlök, curry sås och färsk koriander (mellan stark) |
120 kr
|
|
4. PALAK PONIR....................................................................... hemgjord färsk ost , kokosmojlk, grädde, tomat och korma sås ( MILD ) |
115 kr
|
|
5 BEEF BIRYANI............. nötkött tillagat med saffansris och indis specielle kryddor ( mild ) |
115 kr
|
|
Torsdag 18 augusti |
||
1. KYCKLING BUTTER MASALA...................................................... marinerade grillad kycklingfile tillagad tomat, cashewnötsås, kokos, grädde servera med ris och sallad. |
115 kr
|
|
2. KYCKLING MIX SIZLAR................................................. Marinerade kycklingfile med mynta och indisk kryddor smak och cashewnötsås på sidan (mild ) |
115 kr
|
|
3.BEEF BALTI........................................................................ nötkött med ingefära, vitlök, koriander och baltisås (mellan stark) |
115 kr
|
|
4. KYCKLING BASANTI................................................................... grillad laxfile, färsk tomat, kokosmojlk koriander, servera med ris och sallad. (melan stark) |
115 kr
|
|
5. LAMM BIRYANI......................................................... lamm tillagat med saffransris, ingefära, vitlök och indisk specielle kryddor. ( mild ) |
120 kr
|
|
Fredag 19 augusti |
||
1. KYCKLING BUTTER TIKKA MASALA................................................ marinerade grillad kycklingfile tillagad tomat, cashewnötsås, kokos, grädde servera med ris och sallad. |
115 kr
|
|
2. KYCKLING TIKKA SIZLAR.............................................................. marinerade kycklingfile grillad med skivor lök, paprika steka grönsaker. cashewnötsås, servera med ris och sallad. |
115 kr
|
|
3. BEEF KASHMIR................................................................... nötkött med ingefära, vitlök, paprika, lök och kashmir kryddor . (mellan stark) |
115 kr
|
|
4. KYCKLING KARAI............................................................................... grillad kycklingfile med indisk kryddor och karai sås. (mellan / stark) |
120 kr
|
|
5. LAM BIRYANI....................................................................... lamm tillagat med saffransris, ingefära, vitlök och indisk specielle kryddor (mild) |
115 kr
|